0517-201036 info@halte31.nl

Individueel coachprogramma

Methode Succesvol Scheiden

Individuele coaching

Merk je na de scheiding dat de relatie met de andere ouder te wensen over laat en wil je dat veranderen, dan is dit programma voor jou. Je zult zien dat als je je eigen gedrag verandert, je een andere reactie krijgt van de andere ouder. En het mooie: dit coachprogramma volg je alleen. Je hebt in deze training de ander niet nodig om jullie relatie te veranderen.

Het totale coachprogramma bestaat uit vier modules met de volgende thema’s:

1. Emoties herkennen en neutraliseren. Zodat je neutraal met de andere ouder om kunt gaan, zonder te belanden in ruzie en discussie.

2. Communicatiestijlen herkennen en toepassen. Leer herkennen welke communicatiestijl jij zelf hanteert, zodat je niet steeds de ander ‘triggert’ en niet onnodig, eindeloze discussies hebt die schadelijk zijn voor je kind.

3. Conflicthantering en compromissen sluiten. Zodat je leert uit een conflict te stappen en compromissen kunt sluiten, zodat je een vechtscheiding voorkomt.

4. Je kind de beste zorg en begeleiding geven. Je leert welke risico’s je kind loopt en hoe je je kind het beste kunt begeleiden, zodat deze zo min mogelijk last heeft van de scheiding.

Investering

Elke module begint met een coachsessie van ongeveer 2 uren, waarin we met een werkboek praktisch aan de slag gaan en je ook achtergrond informatie krijgt. Na twee weken volgt een tweede coachsessie om de voortgang te bewaken. Tijdens het hele traject kun je onbeperkt je vragen via de mail stellen. Je kunt het hele 4-maanden programma volgen of kiezen voor losse modules. Je kunt al van coaching gebruik maken vanaf € 95,-. De belangrijkste investering is echter jouw motivatie en inzet. Alleen dan zul je het beste resultaat halen.

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl