0517-201036 info@halte31.nl

Huis en financiën

Scheiden en financiën gaan altijd hand in hand. Een scheiding roept namelijk ook vragen op als: hoe zit het met de hypotheek? Kan één van ons in het huis blijven wonen? Kunnen we allebei eigenaar blijven? Hoe werkt het met eventuele kinderalimentatie en de kindgebonden toeslagen? Hoeveel partneralimentatie moet ik betalen of krijg ik? Welke fiscale gevolgen hebben onze afspraken? Bij Halte31 kun je kiezen voor een totaalpakket, waarbij je alle informatie krijgt die je nodig hebt. Op één adres. Zo heb jij één aanspreekpunt voor al je vragen.

Huis en hypotheek

Wat jullie ook afspreken over jullie huis, er komt veel kijken bij het verdelen van de woning en de hypotheek. Wij zijn thuis in alle mogelijkheden en informeren jullie ook over het realiseren van dit financiële plaatje. We informeren je dus niet alleen over het ouderschapsplan en het convenant, maar ook over de gevolgen van jullie keuzes.
Stel dat je voor een nieuwe woning een hypotheek wilt afsluiten, maar alimentatie betaalt (of gaat betalen) aan jouw ex-partner. Dan kan dat invloed hebben op het bedrag dat je kan lenen. Wij verzekeren je van gedegen financiële informatie, zodat je ook hierin weloverwogen keuzes kunt maken en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Je hoeft dus niet óók naar een financieel adviseur. Die hebben wij in huis. Wel zo makkelijk!

Een fijn thuis voor je kinderen

Daarom kies je voor Halte31.

Eén adres voor een complete scheiding

Kosteloos informatiegesprek

Geen verborgen kosten of onverwachte rekeningen

 

Liever in het Fries? Geen enkel probleem

Persoonlijk, eerlijk en duidelijk contact

Begeleiding voor, tijdens en ook ná de scheiding

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl