0517-201036 info@halte31.nl

Coaching

Wil jij je eigen weg vinden en weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dan is coaching geschikt voor jou. Omdat je niet alles alleen hoeft op te lossen. Het uitgangspunt van de coaching is dat je het gedrag van de ander niet kunt veranderen. In iedere situatie kun je alleen jezelf en jouw gedrag veranderen. Zolang je nog bezig bent met de scheiding en het gedrag van de ander, is het moeilijk om emotioneel beschikbaar te zijn voor je kinderen en ze de begeleiding te geven die ze nodig hebben.

Coaching vóór of tijdens de scheiding
Wanneer je, voordat de mediation begint, het coachprogramma volgt, zul je hier tijdens de mediation veel profijt van hebben. De mediation zal veel sneller en productiever verlopen.

Coaching ná de scheiding

Je hebt de scheiding achter de rug. Alle zaken zijn geregeld, maar het lukt je nog niet je eigen weg te vinden. Je voelt je alleen en het verdriet lijkt maar niet minder te worden. Of het lukt je niet om op een goede manier met de andere ouder om te gaan. Veel van de problemen die jullie hadden, blijven ook na de scheiding bestaan. De overdracht van de kinderen verloopt stroef, terwijl jullie allebei op een goede manier uit elkaar wilden gaan met goede afspraken en intenties. Als jij het jezelf gunt om hier op een andere manier mee om te leren gaan en je daarvoor wilt inzetten, dan is coaching voor jou.

Verandering van gedrag

Je zult zien dat als je je eigen gedrag verandert, je een andere reactie krijgt van de andere ouder. Ons coachprogramma is een individueel traject. Merk je na de scheiding dat de relatie met de andere ouder te wensen over laat en wil je dat veranderen, dan is het programma voor jou.

Het totale coachprogramma bestaat uit vier modules met de volgende thema’s:

1. Emoties herkennen en neutraliseren. Zodat je neutraal met de andere ouder om kunt gaan, zonder te belanden in ruzie en discussie.

2. Communicatiestijlen herkennen en toepassen. Leer herkennen welke communicatiestijl jij zelf hanteert, zodat je niet steeds de ander ‘triggert’ en niet onnodig, eindeloze discussies hebt die schadelijk zijn voor je kind.

3. Conflicthantering en compromissen sluiten. Zodat je leert uit een conflict te stappen en compromissen kunt sluiten, zodat je een vechtscheiding voorkomt.

4. Je kind de beste zorg en begeleiding geven. Je leert welke risico’s je kind loopt en hoe je je kind het beste kunt begeleiden, zodat deze zo min mogelijk last heeft van de scheiding.

Investering

Elke module begint met een coachsessie van ongeveer 2 uren, waarin we met een werkboek praktisch aan de slag gaan en je ook achtergrond informatie krijgt. Na twee weken volgt een tweede coachsessie om de voortgang te bewaken. Tijdens het hele traject kun je onbeperkt je vragen via de mail stellen. Je kunt het hele 4-maanden programma volgen of kiezen voor losse modules. Je kunt al van coaching gebruik maken vanaf € 95,-. De belangrijkste investering is echter jouw motivatie en inzet. Alleen dan zul je het beste resultaat halen.

Over coaching

Scheiden is afscheid van samen. Afscheid van het gezin dat jullie waren. Afscheid van je thuis. Financiële consequenties. Het begin van een toekomst die je niet voor ogen had. Een andere invulling van het ouderschap. Veel van wat je eigen was, is weg. Of je voor de scheiding gekozen hebt of juist de scheiding helemaal niet hebt gewild, in beide gevallen neem je afscheid. En afscheid loopt meestal hand en hand met verdriet. 

Het is een feit dat je tussen twee werelden in zit wanneer je relatie aan zijn eind komt. Je bent niet langer de persoon die je was en ook nog niet de persoon die je moet worden. Je moet je weg opnieuw vinden. En wat is er mooier dan zelf te kunnen kiezen welke weg je gaat, niet ondanks, maar dankzij de scheiding? Je hoeft die brug niet alleen te slaan.

Omdat ik je graag wil ondersteunen en dat ook op de goede manier wil doen, onderbouwd met bewezen kwaliteit, maak ik gebruik van het coachprogramma van Succesvol Scheiden Nederland. Dit programma bestaat uit praktische modules waarmee jij je scheiding tot een succes kunt maken zodat je werkelijk het belang van je kinderen voorop kunt stellen. Want scheiden kun je leren. Kies jij er voor om van deze tegenslag juist te groeien, dan is dit programma voor jou. Ik vertel je er graag over tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek. Als je jezelf dit programma gunt en ook echt voor een succesvolle scheiding kiest, ben je van harte welkom.

 

Ervaringen

Kees  en Wilma schreven hoe zij het coach traject hebben ervaren. Wil jij ook een succesvolle scheiding? Je bent van harte welkom!

“Voor mij was vanaf moment 1 duidelijk dat ik aan het juiste adres was. Linda gaf mijn een gevoel van thuiskomen., Ik voelde mij erg op mijn gemak. Ik ben dit traject gestart na de breuk met mijn ex en had als doel om sterker in mijn schoenen te staan, meer voor mezelf op te komen en aan te kunnen geven wat voor mij belangrijk is. Daarnaast was ik opzoek naar een manier waarop ik beter om kon gaan met stresssituaties en tegenwind.”

Kees - Franeker

Voor iedereen die na een scheiding ontredderd rondloopt met de vraag hoe nu verder…. bel Linda. Blijf niet rondlopen en aanmodderen, maar pak jezelf van de grond en onderneem actie. De enige die een verandering teweeg kan brengen ben jezelf. Laat je geluk niet door een ander bepalen, maar bepaal je eigen koers!

Wilma - Hurdegaryp

Daarom kies je voor Halte31.

Eén adres voor een complete scheiding

Kosteloos informatiegesprek

Geen verborgen kosten of onverwachte rekeningen

 

Liever in het Fries? Geen enkel probleem

Persoonlijk, eerlijk en duidelijk contact

Begeleiding voor, tijdens en ook ná de scheiding

Kennismakingsgesprek

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl