0517-201036 info@halte31.nl

Coaching

Wil jij je eigen weg vinden en weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dan is coaching geschikt voor jou. Omdat je niet alles alleen hoeft op te lossen. Het uitgangspunt van de coaching is dat je het gedrag van de ander niet kunt veranderen. In iedere situatie kun je alleen jezelf en jouw gedrag veranderen. Zolang je nog bezig bent met de scheiding en het gedrag van de ander, is het moeilijk om emotioneel beschikbaar te zijn voor je kinderen en ze de begeleiding te geven die ze nodig hebben.

Coaching vóór of tijdens de scheiding
Wanneer je, voordat de mediation begint, het individuele coachprogramma volgt of samen kiest voor de SCHIP-aanpak, zul je hier tijdens de mediation veel profijt van hebben. De mediation zal veel sneller en productiever verlopen.

Coaching ná de scheiding

Je hebt de scheiding achter de rug. Alle zaken zijn geregeld, maar het lukt je nog niet je eigen weg te vinden. Je voelt je alleen en het verdriet lijkt maar niet minder te worden. Of het lukt je niet om op een goede manier met de andere ouder om te gaan. Veel van de problemen die jullie hadden, blijven ook na de scheiding bestaan. De overdracht van de kinderen verloopt stroef, terwijl jullie allebei op een goede manier uit elkaar wilden gaan met goede afspraken en intenties. Als jij het jezelf gunt om hier op een andere manier mee om te leren gaan en je daarvoor wilt inzetten, dan is dit programma voor jou. Je volgt dit traject niet samen: het is een individueel programma. Natuurlijk zijn jullie welkom om het allebei te volgen.

SCHIP aanpak

SCHIP – aanpak

Bij iedere scheiding komt verlies kijken. En uit verlies komt rouw: rouw om het verlies van je partner, je gezin,  je thuis en het toekomstbeeld dat je had. Daarom is het belangrijk om te rouwen om de relatie die voorbij is, stil te staan bij het verlies van wat je samen had.

Boosheid en verdriet zijn twee kanten van dezelfde medaille. Meestal zit verdriet van binnen en komt als boosheid naar buiten. Door aandacht aan het verlies te geven en het verdriet aan te kijken, is de boosheid niet meer nodig.

 Door eerst samen terug te kijken op je relatie en aandacht aan jullie beider verlies te geven, kun je daarna ook samen weer naar de toekomst kijken. Het doel  is om ‘als partners in ouderschap’ weer met elkaar door één deur te kunnen.

Met de SCHIP aanpak is het streven om de voorbije relatie een plek te geven en om samen een nieuwe relatie te starten. Een relatie waarbij het welzijn van jullie kind(eren) een centrale rol inneemt.

Over coaching

Scheiden is afscheid van samen. Afscheid van het gezin dat jullie waren. Afscheid van je thuis. Financiële consequenties. Het begin van een toekomst die je niet voor ogen had. Een andere invulling van het ouderschap. Veel van wat je eigen was, is weg. Of je voor de scheiding gekozen hebt of juist de scheiding helemaal niet hebt gewild, in beide gevallen neem je afscheid. En afscheid loopt meestal hand en hand met verdriet. 

Het is een feit dat je tussen twee werelden in zit wanneer je relatie aan zijn eind komt. Je bent niet langer de persoon die je was en ook nog niet de persoon die je moet worden. Je moet je weg opnieuw vinden. En wat is er mooier dan zelf te kunnen kiezen welke weg je gaat, niet ondanks, maar dankzij de scheiding? Je hoeft die brug niet alleen te slaan. Je bent bij Halte31. van harte welkom!

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek!

 

Ervaringen

Kees  en Wilma schreven hoe zij het coach traject hebben ervaren. Wil jij ook een succesvolle scheiding? Je bent van harte welkom!

“Voor mij was vanaf moment 1 duidelijk dat ik aan het juiste adres was. Linda gaf mijn een gevoel van thuiskomen., Ik voelde mij erg op mijn gemak. Ik ben dit traject gestart na de breuk met mijn ex en had als doel om sterker in mijn schoenen te staan, meer voor mezelf op te komen en aan te kunnen geven wat voor mij belangrijk is. Daarnaast was ik opzoek naar een manier waarop ik beter om kon gaan met stresssituaties en tegenwind.”

Kees - Franeker

Voor iedereen die na een scheiding ontredderd rondloopt met de vraag hoe nu verder…. bel Linda. Blijf niet rondlopen en aanmodderen, maar pak jezelf van de grond en onderneem actie. De enige die een verandering teweeg kan brengen ben jezelf. Laat je geluk niet door een ander bepalen, maar bepaal je eigen koers!

Wilma - Hurdegaryp

Daarom kies je voor Halte31.

Eén adres voor een complete scheiding

Kosteloos informatiegesprek

Geen verborgen kosten of onverwachte rekeningen

 

Liever in het Fries? Geen enkel probleem

Persoonlijk, eerlijk en duidelijk contact

Begeleiding voor, tijdens en ook ná de scheiding

Kennismakingsgesprek

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl