0517-201036 info@halte31.nl

Blog

Co-ouderschap

Co-ouderschap

Co-ouderschap Ieder kind heeft na een scheiding recht op omgang met zijn of haar ouders. Kiezen jullie voor co-ouderschap? Dan kiezen jullie voor een gelijke verdeling van de zorg- en opvoedtaken van jullie kinderen. Lees hier alles over co-ouderschap. Wat is...

Lees meer
Het ouderschapsplan

Het ouderschapsplan

Het ouderschapsplan Een scheiding betekent het einde van de relatie tussen jullie als partners, niet het einde van de relatie van jullie kinderen met hun ouders. Jullie kinderen blijven de ondersteuning en de liefde van jullie allebei nodig hebben.De manier waarop...

Lees meer
Scheiden en je omgeving

Scheiden en je omgeving

Als je hebt besloten om te gaan scheiden, zal je omgeving daar ook mee te maken krijgen. De kans is groot dat je ongevraagd allerlei adviezen en meningen krijgt. Dat kan het vertellen dat je gaat scheiden moeilijk maken.

Lees meer
Scheiden of blijven?

Scheiden of blijven?

Alleen al de gedachte aan een scheiding kan stress, slapeloosheid en zorgen veroorzaken. Daarom is het goed om na te gaan of je de disbalans uit je relatie kunt halen en zo een scheiding kunt voorkomen. Hoe doe je dat?

Lees meer
Afscheid van samen

Afscheid van samen

Scheiden is afscheid van samen. Afscheid van het gezin dat jullie waren. Afscheid van je thuis. Financiële consequenties. Het begin van een toekomst die je niet voor ogen had. Een andere invulling van het ouderschap.

Lees meer

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl