0517-201036 info@halte31.nl

Mediation

Als je kiest voor mediation, dan kies je ervoor om zelf te bepalen welke afspraken je maakt. Mediation richt zich op het samen vinden van een oplossing. Je bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat en hebt dan ook de uitkomst volledig in eigen hand. Daarom heeft de uitkomst draagkracht. Bovendien is er ruimte voor emoties. Mediation is effectief en snel, waardoor de kosten vele malen lager zijn dan wanneer je een advocaat inschakelt.

Mediation bij Halte31

Als mediator ben ik onafhankelijk en onpartijdig. Ik bewaak of jullie beiden over dezelfde informatie beschikken om keuzes te kunnen maken. En natuurlijk zorg ik ervoor dat jullie allebei de ruimte krijgen om te zeggen wat je wilt zeggen.
Waar het om gaat is dat jullie afspraken maken waar jullie achter staan zodat jullie verder kunnen. Ik zet jullie wensen op een rij en  bewaak de voortgang. Samen gaan we op weg naar wat voor jullie een goede uitkomst is.

 

 

Financiën, fiscale en juridische aspecten

Afspraken die jullie maken, hebben gevolgen voor jullie financiële situatie in de toekomst. Dan wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom kies je bij Halte31 voor een totaalpakket. We begeleiden jullie niet alleen emotioneel en met praktische zaken, maar ook met het financiële plaatje. Kies je voor Halte31? Dan word je op alle vlakken volledig geïnformeerd.

Wil jij…

In gesprek onder deskundige begeleiding?

Afscheid nemen van het verleden en je richten op de toekomst?

Achter de besluiten staan die je neemt?

Inzicht in jouw nieuwe, financiële situatie?

Samen een oplossing zoeken en kiezen?

 

Zelf bepalen wat je afspreekt, binnen de fiscale en juridische kaders?

Goede communicatie?

Een kort traject met voortgang?

Niet teveel betalen?

Een aanspreekpunt voor al jouw vragen?

Over mediation

Mediation is een keuze. Vrijwillig. Niet vrijblijvend. Noodzakelijk is dat jullie beide de wil hebben om er samen uit te komen en je wilt inzetten om dat te bereiken. Dat betekent ook dat je naar elkaar moet willen luisteren. Dat je open staat voor de ander. Dat je elkaar respecteert.

​Mediation is vertrouwelijk. Alles wat binnen de mediation wordt besproken, blijft binnen de mediation. Ook als de mediation is beëindigd. Dat geeft jullie de vrijheid om te zeggen wat je wilt zeggen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je verhaal op straat komt te liggen. Dat schept veiligheid en ruimte. Die vertrouwelijkheid moet gerespecteerd worden.

Tevreden klanten

Lees hier een greep uit de beoordelingen die wij mochten ontvangen en ontdek hoe klanten de samenwerking met Halte31 ervaren.

“Eigenlijk zou ik iets met een woord willen omschrijven waarom ik je zeer geschikt vind. Maar dat gevoel wat je creëert en ik dus zeker gevoelig voor ben. Dat kan ik niet bedenken dus blijft bij omschrijving. Maar is dat vertrouwde gevoel en betrokkenheid. Zonder dat je teveel gaat meeleven en je partijdigheid zou verliezen. Leonie en ik voelden ons beiden gezien en gehoord!”

Pieter – Leeuwarden

Daarom kies je voor Halte31.

Eén adres voor een complete scheiding

Kosteloos informatiegesprek

Geen verborgen kosten of onverwachte rekeningen

 

Liever in het Fries? Geen enkel probleem

Persoonlijk, eerlijk en duidelijk contact

Begeleiding voor, tijdens en ook ná de scheiding

“Vandaag ben ik gaan lopen.
En waar ik loop is van nu af aan een weg.”

Acda en de Munnik

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl