0517-201036 info@halte31.nl

Tevreden klanten

Ben je benieuwd hoe klanten onze dienstverlening hebben ervaren? Lees hieronder een greep uit onze beoordelingen.

“En wat ook nog super belangrijk was…. je aandacht voor het kind! Je hebt ons echt hele goede informatie gegeven waardoor we Bente zo goed mogelijk mee konden nemen in ons proces. Het gaat goed met haar. Ze vertelt ook anderen (vrienden en school) over dat papa en mama in aparte huizen gaan wonen. En ze vraagt ons ook dingen. We proberen zo eerlijk mogelijk antwoord te geven en dat gaat goed. De tips etc hebben we in ons hoofd.”

Margriet - Harlingen* (mediation, scheiding)

“Wij vonden het fijn dat we gewoon Fries konden spreken. Dan kunnen we ons het best uitdrukken. De sfeer was heel prettig en ontspannen, ondanks dat het een emotioneel proces was.”

Willem - Franeker*

“Je legt alles duidelijk uit. Het is belangrijk om te weten waar je aan toe bent, wat we van je mogen verwachten (en wat niet), hoe zo’n traject er ongeveer uit zal gaan zien. Denk dat daar ook een kracht van jullie zit. Professioneel, maar niet zakelijk. Warm en begripvol, maar wel duidelijk en neutraal.”

Annemiek – Stiens* (mediation, scheiding)

“Eigenlijk zou ik iets met een woord willen omschrijven waarom ik je zeer geschikt vind. Maar dat gevoel wat je creëert en ik dus zeker gevoelig voor ben. Dat kan ik niet bedenken dus blijft bij omschrijving. Maar is dat vertrouwde gevoel en betrokkenheid. Zonder dat je teveel gaat meeleven en je partijdigheid zou verliezen. Leonie en ik voelden ons beiden gezien en gehoord!”

Pieter – Leeuwarden* (mediation, scheiding)

* In verband met de privacy zijn alle namen gefingeerd. 

‘’Ik gun iedereen een Linda om de chaos na een scheiding weer helder te krijgen! Het was in 2020 de beste impulsieve actie die ik heb gedaan om mij bij jou te melden.”

Merel – Dronrijp* (coaching)

‘’In een tijdsbestek van 5 maanden heb ik bij Linda een traject gevolgd. Gedurende die periode doorliepen we verschillende modules over o.a. emoties, communicatie, conflictstijlen en opvoeden.

Voor mij was vanaf moment 1 duidelijk dat ik aan het juiste adres was. Linda gaf mijn een gevoel van thuiskomen en stelde mij op mijn gemak. Ik ben dit traject gestart na de breuk met mijn ex en had als doel om sterker in mijn schoenen te staan, meer voor mezelf op te komen en aan te kunnen geven wat voor mij belangrijk is. Daarnaast was ik opzoek naar een manier waarop ik beter om kon gaan met stresssituaties en tegenwind.

 Linda is een fijne persoonlijkheid. Rustig, erg gedreven en bovenal een prettige gesprekspartner. De manier waarop ze te werk gaat, is gemakkelijk te vertalen naar praktijksituaties. Ze geeft handvaten en gaat op sommige situaties dieper door. Tijdens de gesprekken kwam ik meerdere malen tot inzicht dat situaties altijd van verschillende kanten bekeken kunnen worden. Iets dat eerder niet in mijn vermogen lag.

 De theoriemodules die Linda hanteert werken echt fantastisch. Alhoewel het af en toe behoorlijk eng is om situaties op een andere manier aan te pakken dan je gewend bent te doen, maar als je eenmaal begint met het veranderen van bijvoorbeeld je communicatie, heeft dat direct een gewenst effect en dat maakt dat je dit volhoudt.

Het heeft mij een enorme kick gegeven om te constateren dat kleine aanpassingen in je aanpak, maximaal resultaat opleveren. Al doende leert men en ik ben door deze praktijkgerichte weg echt sterker in mijn schoenen komen te staan.

 Al met al een hele positieve ervaring en wat ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Linda. Zoals gezegd, een fijne vrouw in de omgang en de tips en adviezen die ze keer op keer geeft zetten je aan tot denken en brengen je vervolgens gemakkelijker in beweging om je mind-set aan te passen.”

Menno – Winsum* (coaching)

‘’Wat een fijn persoon is Linda om mee te praten. 

Ze heeft me geholpen om mijzelf weer te leren kennen en in te laten zien wat belangrijk is in het leven. (Je doelen en dromen voor ogen zien te houden en hiervoor te gaan)
Ook heeft ze me in laten zien wat goede communicatie stijlen zijn en die mij heel erg helpen met het communiceren met mijn ex-partner.
Ik zou iedereen Linda aanbevelen!”

Douwe - Berlikum* (coaching)

‘’Als wegen scheiden, kies je eigen weg. Scheiden is moeilijk, scheiden met een kind helemaal.

De communicatie tussen mijn ex-partner en mij was tijdens onze relatie al moeilijk. Toen we uit elkaar gingen, werd dit nog vele malen slechter.

Via Facebook kwam ik bij Linda terecht. Inmiddels was de communicatie tussen mijn ex en mij zo slecht, dat we alleen maar modder aan het gooien waren, en daarbij ook vaak het belang van onze dochter uit het oog verloren. We waren met elkaar in strijd, en kwamen maar niet tot een oplossing. Niet tot gesprekken om een omgangsregeling te bespreken.

Bij de 1e ontmoeting met Linda voelde ik een klik, en had een goed gevoel over het traject wat ik bij haar ging volgen. In de gesprekken verschillende onderwerpen besproken. Omgaan met emoties, communiceren met de andere ouder, conflicten hanteren.

Tijdens de gesprekken luistert Linda, oordeelt niet, en blijft onafhankelijk Ze gaat in de helikopter zitten, zodat je zelf ook een ander kijk op de situatie krijgt.

Na het afsluiten van het traject, zijn de problemen tussen mij en mijn ex-partner nog niet helemaal opgelost. Maar tijdens de gesprekken wel veel geleerd, wat maakt dat ik beter met de situatie om kan gaan.

Ik kan mijn ex-partner niet veranderen, maar ik kan wel veranderen hoe ik er mee om ga. En dat is wat ik de afgelopen weken heb geleerd.”

Carolien - Leeuwarden* (coaching)

* In verband met de privacy zijn alle namen gefingeerd. 

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl