0517-201036 info@halte31.nl

Tevreden klanten

Ben je benieuwd hoe klanten onze dienstverlening hebben ervaren? Lees hieronder een greep uit onze beoordelingen.

“En wat ook nog super belangrijk was…. je aandacht voor het kind! Je hebt ons echt hele goede informatie gegeven waardoor we Bente zo goed mogelijk mee konden nemen in ons proces. Het gaat goed met haar. Ze vertelt ook anderen (vrienden en school) over dat papa en mama in aparte huizen gaan wonen. En ze vraagt ons ook dingen. We proberen zo eerlijk mogelijk antwoord te geven en dat gaat goed. De tips etc hebben we in ons hoofd.”

Margriet - Harlingen

“Wij vonden het fijn dat we gewoon Fries konden spreken. Dan kunnen we ons het best uitdrukken. De sfeer was heel prettig en ontspannen, ondanks dat het een emotioneel proces was.”

Willem - Franeker

‘’Ik gun iedereen een Linda om de chaos na een scheiding weer helder te krijgen! Het was in 2020 de beste impulsieve actie die ik heb gedaan om mij bij jou te melden.

Merel – Dronrijp

“Je legt alles duidelijk uit. Het is belangrijk om te weten waar je aan toe bent, wat we van je mogen verwachten (en wat niet), hoe zo’n traject er ongeveer uit zal gaan zien. Denk dat daar ook een kracht van jullie zit. Professioneel, maar niet zakelijk. Warm en begripvol, maar wel duidelijk en neutraal.”

Annemiek – Stiens

“Eigenlijk zou ik iets met een woord willen omschrijven waarom ik je zeer geschikt vind. Maar dat gevoel wat je creëert en ik dus zeker gevoelig voor ben. Dat kan ik niet bedenken dus blijft bij omschrijving. Maar is dat vertrouwde gevoel en betrokkenheid. Zonder dat je teveel gaat meeleven en je partijdigheid zou verliezen. Leonie en ik voelden ons beiden gezien en gehoord!”

Pieter – Leeuwarden

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl