0517-201036 info@halte31.nl

Over ons

Wij gunnen jullie goede begeleiding bij zowel het emotionele als het zakelijke regelproces van de scheiding. Met Halte31 zetten wij ons in om je scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met ruimte voor emoties, begrijpbare informatie en praktische tips. Alles voor een scheiding waarbij jullie kinderen later terug kunnen kijken op een goede jeugd, ondanks dat hun ouders niet meer bij elkaar zijn. En dat jullie, ondanks deze achtbaan van emoties, ook met een goed gevoel op de scheiding terugkijken.

Wij staan voor eerlijkheid en duidelijkheid. Wij doen wat we beloven. Wij zijn helder in onze voorwaarden, zodat jullie precies weten waar je aan toe bent. En wij ook.

Je krijgt bij ons volledige begeleiding: dat geeft rust. Je hoeft naast mediation dus niet apart naar een financieel adviseur, de advocaat, de scheidings- of kindercoach. Wij hebben alles in huis! Wel zo gemakkelijk.

Bij ons geen verborgen kosten of onverwachte rekeningen achteraf. Tijdens het vrijblijvende informatiegesprek bespreken we wat jullie nodig hebben en hoe wij jullie daarin kunnen begeleiden. Daarna bieden we jullie een passend pakket aan, all-in, zonder verrassingen.

Ook na de scheiding kun je van onze begeleiding gebruik blijven maken. Het kan zijn dat het niet zo loopt als jullie hadden bedacht. Bijvoorbeeld omdat emoties nog een grote rol spelen of de communicatie tussen jullie niet optimaal verloopt. Linda is gespecialiseerd om jullie hierin te begeleiden.

Je kunt zowel overdag als ‘s avonds bij ons terecht. Jullie zijn welkom bij ons op kantoor of wij komen bij jullie als dat beter past. Wel zo makkelijk.

Wij werken nauw samen als specialisten: mediation, coaching, financieel, juridisch en in het belang van de kinderen. Zo vullen we elkaar aan. En kunnen we jou van alle informatie voorzien.

Linda Hoekstra

MfN Register mediator
Familie mediator en Scheidingscoach

Meer over Linda

Ik ben geboren en getogen in Friesland. Ik woon in Dronryp, samen met Dirk. Ik ben de trotse moeder van Marenne (28 jaar) en Jesse (25 jaar) en, oma van Mace (2) en baby Liv, wat ik helemaal geweldig vind. Als mediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen.

Ik kan mij voorstellen dat je in de stressvolle situatie die scheiden is, vooral behoefte hebt aan rust. En dat is precies wat ik met  Halte31 wil bieden: één aanspreekpunt waar je met al deze vragen terecht kunt en waar we samen een antwoord op die vragen gaan zoeken om uiteindelijk tot duidelijke afspraken te komen waar jullie allebei achter staan. Waar het belang van de kinderen voorop staat.

Want uiteindelijk is dat mijn doel: kinderen die op een fijne jeugd terug kunnen kijken, ondanks dat hun ouders niet meer bij elkaar zijn. Ik ben ervan overtuigd dat dat kan. Heel graag begeleid ik jullie om dat te bereiken.

Ik ben gecertificeerd register mediator en geaccrediteerd familiemediator. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister van Mediators Federatie Nederland (MfN) en ben lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv). Ik ben gecertificeerd scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Nederland, gecertificeerd SCHIP-behandelaar en gecertificeerd practioner PSO. Daarnaast werk ik met Lutografie. Ik ben aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand en werk op toevoeging.

Carola de Jong

Hypotheekspecialist

Meer over Carola

Ik woon samen met mijn man en dochter van 10. Inmiddels ben ik alweer dertien jaar werkzaam in de financiële wereld, waarvan acht jaar bij Hendriks Financiële diensten.

Omdat er veel bij een scheiding komt kijken, ben ik aan Halte31 verbonden als financieel adviseur en hypotheek specialist. In de praktijk betekent dit dat ik jullie informeer over de financiële gevolgen van jullie keuzes en vertel over de mogelijkheden met betrekking tot jullie huis. Heel graag breng ik een stukje rust in de hectiek van de scheiding.

Ik ben gediplomeerd hypotheekadviseur en vermogensspecialist.

Henk Hendriks

Senior financieel adviseur

Meer over Henk

Ik ben vader van een volwassen zoon, woon samen met Klazina, moeder van drie zonen. Sinds twee jaar zijn we pake en beppe van een prachtige kleindochter. Ik ben zelf gescheiden na een huwelijk van 15 jaar.

In mijn werk als financieel adviseur zag ik dat als klanten gingen scheiden ze in dezelfde situatie terecht kwamen als ik had meegemaakt: een wirwar van allerlei zaken die geregeld moeten worden  Omdat ik weet hoe dat anders kan, ben ik me, samen met Linda, meer gaan verdiepen in het begeleiden van scheidingen. Dat heeft geresulteerd in Hoekstra & Hendriks mediation.

Helaas lukt het mij, gezien mijn drukke werkzaamheden als financieel adviseur, niet meer om dit te combineren met mediation. Ik blijf echter als senior financieel adviseur, samen met Carola, aan Halte31 verbonden om jullie te voorzien van alle informatie die jullie nodig hebben om financiële keuzes te kunnen maken. Daarnaast kunnen jullie, na de mediation, bij mij terecht voor het regelen van de financiële zaken, zoals hypotheek of verzekeringen.

 

Ati van der Pol

Advocaat bij  Van der Sluis Van der Zee
Kalmijn advocaten

Meer over Ati

Ik woon samen met mijn partner en onze twee dochters. Ik heb rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen, waar ik mij gespecialiseerd heb in civielrecht en strafrecht. Ik ben op 21 januari 2011 beëdigd en nu ruim 10 jaar werkzaam als advocaat bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten in Leeuwarden.

Momenteel houd ik mij vooral bezig met personen- en familierecht, omdat ik een ‘mensen-mens’ ben.  Ik werk efficiënt en ben gedreven, toegankelijk en heb een groot empathisch vermogen. Hierdoor kan ik mij goed in mijn cliënt verplaatsen, maar toch nog een objectieve blik behouden. Als ik iets doe, ga ik er voor de volle 100% voor.

Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren met Linda samen om ervoor te zorgen dat alle documenten die naar de rechtbank gaan juridisch in orde zijn en de afronding van de scheiding vlekkeloos verloopt.

Ik ben familie- en civielrecht advocaat.

Daarom kies je voor Halte31.

Eén adres voor een complete scheiding

Kosteloos informatiegesprek

Geen verborgen kosten of onverwachte rekeningen

 

Liever in het Fries? Geen enkel probleem

Persoonlijk, eerlijk en duidelijk contact

Begeleiding voor, tijdens en ook ná de scheiding

De rustplaats in de hectiek van de scheiding,
gelegen aan de A31/N31.

Halte31.

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl