0517-201036 info@halte31.nl

Vrijblijvend informatiegesprek plannen?

 ‘Wat hebben we nodig om onze scheiding te regelen? Hoe vinden we een mediator die bij ons past? Wat kunnen we zelf doen? En wat zijn de kosten?’ Als het besluit is genomen om uit elkaar te gaan, is het best spannend om de eerste stap te zetten. Tenslotte is scheiden niet iets wat je dagelijks doet. 

Om die eerste stap voor jullie zo makkelijk mogelijk te maken, ben je van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend informatie gesprek. Scheiden blijft maatwerk en is het afhankelijk van jullie situatie wat jullie nodig hebben. In het gesprek bespreken we wat er juridisch, financieel en emotioneel voor jullie bij een scheiding komt kijken. Hoe willen jullie dat het traject verloopt? Wat verwachten jullie van een mediator?  Passen we bij elkaar? Is er vertrouwen in een goede samenwerking? Als na het gesprek blijkt dat het vertrouwen er is, krijgen jullie uiteraard een helder beeld van de kosten. 

 Wil je een gratis en vrijblijvend informatie gesprek inplannen? Je bent van harte welkom. Heb je vragen? Laat het ons weten. We horen graag van je!

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl

Contact

De Alde Mar 30 | 9035 VP  Dronryp
T. 0517-201036
E. info@halte31.nl